איגוד התעשייה הקיבוצית והתנועה הקיבוצית מקימים את מועדון מנהלי משאבי אנוש של התעשייה הקיבוצית

25.12.2005

 

יו"ר המועדון תהיה לאה זבולון מרמת יוחנן

 

מרכז ההדרכה באיגוד התעשייה הקיבוצית ואגף משאבי אנוש בתנועה הקיבוצית מקימים את מועדון מנהלי משאבי אנוש של התעשייה הקיבוצית. המועדון יקיים מפגשים של הממונים על תחום זה במפעלים ובקיבוצים ויעסוק בהעשרה מקצועית ודיון וליבון של נושאים המשותפים לעוסקים בנושא.

 

יו"ר המועדון תהיה לאה זבולון מרמת יוחנן, מנהלת משאבי אנוש במפעל גמל שריד.

 

מפגש הפתיחה של המועדון יתקיים ביום שלישי, 10 בינואר, במלון קיבוץ שפיים. במפגש יופיעו פרופ' אילן משולם מאוניברסיטת חיפה, ד"ר אילן טסלר, מנכ"ל פלסאון - מעגן מיכאל, ונדב צור, מנהל משאבי אנוש בפוליכד - שפיים.

 

מנכ"ל איגוד התעשייה הקיבוצית, עמוס רבין, מסר שתחום משאבי אנוש הולך ומתפתח ותופס מקום חשוב בדרג הניהולי וכחלק חשוב מהאסטרטגיה של הארגון. ככל שרמת התחרות בעולם גדלה, כך גדלה ההכרה ביתרונו של המשאב האנושי וניהולו בצורה מושכלת, נבונה, מקצועית ומותאמת לתרבות של כל חברה.

 

לוח הזמנים של המפגש מתפרסם באתר האיגוד.




חזרה לשער האתר
kia@kia.co.il : ליאונרדו דה וינצ'י 13, תל אביב 61400, טל : 6955413 - 03, פקס : 6951464 - 03,דוא"ל