מנכ"ל איגוד תעשיות המזון: "תעשיית המזון הפכה לכיפת ברזל" / מאת נווית זומר, מתוך Ynet מיום 29.3.2020
בצל משבר הקורונה, המנכ"ל החדש דודי מנביץ אומר ל-ynet כי התעשייה הישראלית נערכה לספק את כל מוצרי המזון החיוניים בתקופת המשבר, אך כי המגוון עלול להצטמצם. לדבריו, "תעשיית המזון הייתה שק החבטות של הציבור מאז מהמחאה. היחס חייב להשתנות. כמו שלא ניתן את הביטחון שלנו לידי צבא זר, לא יתכן שנפקיד את הביטחון התזונתי שלו בידי היבוא"
  
  


פייסבוק