סוגית בטחון המזון בהודו תופסת חשיבות עליונה בשנים האחרונות. המגזר החקלאי, המונה כ-700 מיליון חקלאים, הינו לב הכלכלה ההודית. כל תנודה , משפיעה על מגזר זה, ובהתאמה על השווקים. כיום, 50% מתוצרת המזון נרקבת עוד לפני שמגיעה לשוק. מערך פתרונות הוליסטי איננו קיים. עם כניסת שחקים גלובאליים לשוק הקמעונות ההודי, אנו סבורים כי קיים פוטנציאל רב להשקעות רבות בכל שרשרת האספקה של מוצרים טריים ומעובדים. בסופו של יום, הרשתות תגדרנה מחדש את הסטדנרטים של החקלאי והמפיץ. אני מזמינים אתכם, להנות ממוניטין יוצא דופן של התעשייה הישראלית בשוק ההודי, ולהפגש עם השחקנים המרכזיים בתחום הקמעונות, עיבוד המזון, שרשרת האספקה וגידולי השדה. למי מיועדת המשלחת ? אנו מזמינים חברות משלל תחומים הרלוונטיים לשרשת האספקה של מזון טרי - " מהשדה עד המדף" : מנכ"לי חברות, מנהלי שיווק ועוד. מה בתוכנית? מפגשים עסקיים עם השחקנים המרכזיים בתחום סיורים וחוות הדגמה ובמרכזי יצור ופגישות אישיות מתואמות מראש וסמינרים מקצועיים לתוכנית הטנטטיבית. למצגת מפורטת על שוק המזון בהודו לחץ כאן. לפרטים אודות השקעות בענף הקמעונאות בהודו. |